De afgelopen weken mocht ik twee inspirerende masterclasses geven aan een fantastische groep enthousiaste deelnemers. Als jij ook aanwezig was, wil ik je hartelijk bedanken om van deze avonden boeiende en leuke ervaringen te maken!

Sindsdien heb ik talloze vragen ontvangen van paardenliefhebbers die niet live konden deelnemen en deelnemers die de masterclass opnieuw willen bekijken. Wel, ik heb goed nieuws voor jou: de opnames zijn nu beschikbaar!

Wil je jouw paardenkennis verdiepen en de band met je paard versterken? Ontdek de geheimen van succesvolle paardentraining door de opnames van deze waardevolle masterclasses te bestellen!

Breng de relatie met je paard naar een hoger niveau en ga moeiteloos schitteren tijdens wedstrijden. De masterclasses “Zo vorm je een (h)echt team met je paard” en “In 7 stappen veilig en ontspannen op wedstrijd” zijn nu beschikbaar als downloadbare opnames, zodat jij in je eigen tempo kunt leren en kunt kijken zo vaak je wil.

Tip: bestel meteen de duo masterclass deal voor 11 euro in plaats van 14 euro!

Deze opnames zijn beschikbaar:

1. OPNAME MASTERCLASS: ZO VORM JE EEN (H)ECHT TEAM MET JE PAARD

Heb je doelen met je paard maar lijkt het alsof jullie niet op één lijn zitten? In deze masterclass ontdek je hoe je een harmonieuze relatie opbouwt. Begrijp het gedrag van je paard, pas het juiste leiderschap toe en bouw een diepe connectie met je paard.

Leer het gedrag van je paard begrijpen en interpreteren, ontdek welk leiderschap jouw paard nodig heeft en begrijp hoe jouw gedrag en energie invloed hebben op je paard.

Klik hier en bestel nu de opname van deze masterclass voor slechts 7 euro!

 

2. OPNAME MASTERCLASS: IN 7 STAPPEN VEILIG EN ONTSPANNEN OP WEDSTRIJD

Wil je ontspannen presteren op wedstrijd? Deze masterclass onthult de essentiële stappen om samen met je paard te stralen. Leer van Dorien’s ervaring in het trainen van (sport)paarden voor zelfvertrouwen en betrouwbaarheid.

Overwin obstakels en afleidingen op het wedstrijdterrein en leer je paard gemakkelijker rijden, zodat jij je volledig kunt concentreren op je proef of parcours.

Klik hier en bestel nu de opname van deze masterclass voor slechts 7 euro!

 

3. DUO MASTERCLASS DEAL: VERSTERK JE RELATIE EN PRESTATIES

Waarom slechts één meesterwerk bemachtigen als je er twee kunt hebben? Ontvang de opnames van beide masterclasses voor slechts 11 euro in plaats van 14 euro!

Ontvang de opnames van de masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard” én de masterclass “In 7 stappen veilig en ontspannen op wedstrijd”

Klik hier en bestel nu beide opnames met de Duo Masterclass Deal voor slechts 11 euro!

 

Wacht niet langer en investeer vandaag nog in de relatie en prestaties met je paard.

Klik op de bestellink van jouw keuze en start vandaag nog je paardentraining naar een sterkere connectie en betere prestaties met je paard.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie, aarzel dan niet om me te mailen via contact@dorienlambrechts.com, ik help je graag.

Geniet van je weekend en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien