Het weekend is weeral aangebroken, de tijd vliegt echt voorbij. Hoe was de voorbije week voor jou?

Zelf had ik een enorm boeiende week. De voorbije dagen heb ik enkele gesprekken gehad met toffe dames die op een bepaald punt vastliepen met hun paard. Ook al waren de situaties bij deze 3 amazones zo ontzettend verschillend en hadden ze hele andere uitdagingen met hun paard, toch was de uitdaging in de kern hetzelfde voor de 3 combinaties. Er zaten namelijk wat gaten in het wederzijds vertrouwen tussen mens en paard.

Toen ik hen daarop wees, schrokken ze allemaal. Dat kwam even hard aan. Toch heeft dat er niets mee te maken dat je paard je wel of niet graag heeft, want dat gevoel hadden ze. Dit gaat even puur om het feit hoe sterk het wederzijds vertrouwen is en op welke momenten – vaak bepaalde situaties – dat toch nog ontbreekt.

Het betekent dus absoluut niet automatisch dat je paard niet graag bij je is. Dat kan uiteraard, maar dat is weer een heel ander verhaal.

Het voelde ontzettend goed dat ik deze dames even een objectief inzicht kon geven in hun situatie. Ze waren ontzettend dankbaar voor de praktische tips zodat ze alvast een stapje verder geraken met hun uitdagingen. En dat is belangrijk bij situaties waarbij er net niet genoeg wederzijds vertrouwen is: stap voor stap opbouwen.

Loop jij soms ook wel eens vast met je paard? Volgende week heb ik nog enkele plekjes vrij voor een individueel gesprek, waarbij ik objectief de situatie tussen jou en je paard bekijk.

Wil jij ook graag een persoonlijk adviesgesprek? Stuur me dan een e-mail en we plannen een afspraak.

Geniet van je weekend en tot binnenkort!