Om goed te zijn met en voor paarden heb je een sterke en positieve attitude nodig, want je paard voelt exact wat er bij jou speelt en wat je daardoor uitstraalt. Daarom is het belangrijk dat je plezier maakt samen met je paard. Hierbij verwijs ik even naar deze quote van een kaartje:

“Waar schep je genoegen in? Als iets je genoegen schenkt,
is het de bedoeling dat je het vaker doet. Zo wijst het leven je de weg.”


Eerder deze week heb ik daarover een video gemaakt. Klik hier voor deze video en ontdek hoe ik dit principe toepas met mijn eigen paarden.

Terug naar dat plezier met je paard. Ook al heb je paardendoelen waaraan je werkt (die heb ik ook), kijk eens wat jou en je paard echt blij maakt. Zoek oefeningen die ook je paard leuk vindt en integreer die steeds tijdens je training, al is het maar enkele minuutjes. Vergeet ook jezelf niet, want jij hebt vast ook een favoriete oefening.

Wil je die oefening met me delen, zodat we elkaar inspireren? (klik hier en mail me)

Iets waar ik zelf enorm van geniet samen met mijn paarden: een heerlijke buitenrit. Zeker nu de lente weer in zicht is: het is minder koud, de dagen worden weer langer en de vogels fluiten steeds vrolijker.

Het is dus tijd om jezelf en je paard voor te bereiden op een van de mooiste periodes van het jaar. Kriebelt het ook bij jou om weer volop te genieten van een buitenrit?

Mogelijk ben jij – net als vele anderen – nog niet helemaal klaar om te vertrekken met een rustig paard. Daar wil ik jou en je paard heel graag mee helpen.

Volgende week organiseer ik op donderdag 17 februari om 20u00 de online masterclass “In 7 stappen veilig en ontspannen op buitenrit met je paard“. Doe gratis mee en ontdek de basis die je nodig hebt om heerlijk met je paard naar buiten te gaan. En dat op een manier die ontspannen is voor jullie beiden.

Na deze online masterclass weet je precies waar jij en je paard aan kunnen werken om vol vertrouwen samen op buitenrit te vertrekken. Jawel, je krijgt huiswerk om samen met je paard aan de slag te gaan. Want zonder actie heb je ook geen resultaat 😉.

Zet dus ineens donderdag 17 februari om 20u00 in je agenda en schrijf je meteen hier in om gratis deel te nemen: Ja, ik doe graag mee!

Ik verwelkom je heel graag tijdens deze masterclass, zodat jij en je paard binnenkort ook genieten van heerlijke buitenritten.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!