Gisteren organiseerde ik een exclusieve Q&A voor de mensen die voorbije zondag op EquiDay hebben meegedaan met mijn onderzoekje. Zelf was ik geweldig enthousiast, want dit was iets wat ik nadien pas heb bedacht. Een extra verrassing dus als dank voor hun eerlijke antwoorden.

Iedereen ontving van mij een persoonlijke email met de uitnodiging voor de live Q&A en een aantal reageerden enthousiast. Gisteren was het zover en de opkomst bleek iets minder te zijn dan verwacht…

Er waren enkel 2 mensen online. En dan vraag ik me af: waarom neem je deze unieke kans niet om je vragen persoonlijk te stellen en te leren van en met anderen?

Dit is echt een oprechte vraag. Is het dan omdat ze alles al weten? Of omdat ze geen tijd hebben?

Naar mijn bescheiden mening is er niemand op deze aardbol die echt alles weet over paarden, dus volgens mij kan iedereen steeds blijven leren. Ook het begrip “tijd” is heel relatief, want we hebben allemaal tijd. Het gaat erom wat je prioriteit geeft.

Dit is wat ik zou doen. Als ik een persoonlijke uitnodiging krijg van een demogever, waar ik zelfs live mijn vragen kan stellen, zou ik in mijn agenda verschuiven wat kan om er toch bij te zijn. Dat is een kans die ik niet zou willen missen.

Voor een aantal dus een gemiste kans, maar voor degenen die er wel waren een super waardevolle sessie.

Ze hadden een privé coaching en hebben een lading tips (lees: huiswerk) om de volgende weken mee aan de slag te gaan. Zo gaat dat nu eenmaal als je bij mij een sessie volgt 😉.

En bovendien was het ook geweldig leuk, want ik geniet er zelf gewoon van om mijn kennis te delen met enthousiaste paardenmensen.

Uiteindelijk brengt me dit ook weer naar de community, want ook daar laat je kansen liggen. In de community heb je toegang tot video’s met oefeningen die stap voor stap zijn uitgelegd, allemaal met als doel de communicatie en band met je paard te versterken.

Er is een live Q&A waar je persoonlijk je vragen kan stellen (hou je klaar voor huiswerk met je paard). Ook je attitude komt aan bod tijdens de lives die ik tussendoor in de groep geef.

En het leuke: je mag zelf je vooruitgang delen, zelfs met foto’s en video’s. Hoe leuk is het om elkaar te inspireren?

Ik nodig je van harte uit om in augustus een maand aan te sluiten zodat je zelf ontdekt wat de community voor jou betekent. Wat kost het je om dit uit te proberen? Enkel 20€, zonder enige verdere verplichting.

Wat heb je te verliezen? Helemaal niets, want de informatie die nu beschikbaar is in de community (ook alles van de vorige maanden) is veel meer waard dan dat.

Dus grijp je kans en ervaar zelf hoe onze community bijdraagt aan jouw paardendoelen.

Klik meteen hier om je in te schrijven voor de community en start op 1 augustus:


Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in onze positieve community. Heb je nog vragen, stuur me een email en ik neem contact met je op.

Maak er een geweldig weekend van en tot binnenkort!

Klik hier voor meer informatie over de community