Vandaag wil ik het even hebben over vriendschap. In deze tijden beseffen we nog maar eens hoe belangrijk het is om vrienden om je heen te hebben. Mensen zijn uiteindelijk sociale wezens en we verlangen naar gezelschap en interactie. Het liefst uiteraard bij iemand waarbij we helemaal onszelf kunnen zijn en we ons goed voelen. En dat is ook wat onze paarden nodig hebben.

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik van quotes hou. Deze wil ik graag met je delen:

“Friendship is built on 2 things: respect and trust.”
– Stieg Larsson –

Vriendschap is een van de mooiste dingen die er bestaan in het leven. Naar mijn gevoel is de vriendschap tussen mens en paard zelfs nog veel specialer. Paarden zijn eerlijk en vertrouwen op hun gevoel. Ze oordelen niet en laten zich ook niet leiden door woorden, wel door daden.

Dat maakt voor mij de vriendschap met paarden zo puur en bijzonder. Elke dag opnieuw ben ik dankbaar dat ik mijn fantastische paarden mag rekenen tot mijn beste vrienden.
Wat is jouw mening hierover? Stuur een reactie op deze post en laat het me weten.

Maak er een leuk weekend van en tot binnenkort!

 

Ps. Wil jij de relatie met jouw paard naar een volgend niveau brengen? Neem dan op dinsdag 17 november deel aan de online clinic “Begrijp je paard beter”. Daar ontdek je wat jouw paard nodig heeft om zich goed te voelen en tegelijk respect voor je heeft.

Klik hier voor meer informatie: Info online clinic