De voorbije week was fantastisch. Afgelopen dinsdag ben ik een nieuw hoofdstuk gestart, waarvan ik nu al voel dat het nog mooier gaat zijn dan ooit.

Op 1 september – exact 5 jaar nadat ik mijn zaak ben gestart – heb ik mijn online academie gelanceerd. Als extra heb ik ook nog een digitale gids (Het geheim om goed te zijn met en voor paarden) online gezet. Genoeg redenen dus voor een vreugdedansje 😊.

De voorbije weken hebben we hier enorm hard aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. Momenteel staat enkel mijn online cursus β€œVarieer je training” in de leeromgeving, binnenkort volgen de andere cursussen. Die krijgen eerst een nieuw jasje, zodat ze mooi passen in het geheel. Maar nu eerst even uitrusten en genieten van deze mooie stappen.

Bij deze welgemeende dankjewel voor alle mooie wensen en complimenten. Dit doet geweldig veel deugd en hebben mijn week nog mooier gemaakt dan het al was.

Trouwens, heb jij mijn digitale gids toevallig al gedownload?

Indien ja: laat me per e-mail weten wat je ervan vindt, ik ben heel benieuwd.
Indien nee: vraag gratis je download aan via deze link.

Geniet van je dag en tot binnenkort!